Helt naturliga frivolter i torpidyllen

Direktlänk till inlägg 31 januari 2019

Återkomster både här och där gläder en skogsfru och kanske fler

Av Skogsfrun på Dal - Torsdag 31 jan 17:34

Kärt besök av en gammal bloggkompis som hittat hit trots viss förändring och långt blogguppehåll föranleder skogsfrun att ta sig ett tag i kragen och skriva några upplysande meningar om sakernas tillstånd, apropå det.(Lååång mening det där).


Lämnar inte den kära Bloggplatsen som man känner sig hemtam med, utan ett försök att genom flytt kunna spara ned bloggen till eftervärldens....fromma?

Vet ni att man också kan skapa böcker av sin blogg för en inte alltför stor slant?

Kommer ni till nya webbplatsen är det bara att klicka på: min webbplats där så kommer ni hit.


       


Hej å hå, nu finns det alltför mycket man skulle kunna berätta om, efter nästan ett års frånvaro.Men vem orkar ... Det är väl bara att knata på i ullstrumporna och ta en dag isänder, utan alltför många tillbakablickar. Nu har jag tagit första steget, kanske vi hörs redan i mörrn. Det beror dock på ren lust och dagsaktuell form.

Tjoflöjt!

 
ANNONS
 
Berit Elisabet

Berit Elisabet

Torsdag 31 jan 20:48

Nu hände det igen - det inlägg jag höll på att skriva bara försvann!! Men jag försöker väl igen. Tänk, så många år som gått sedan vår första kontakt på nätet. Du bodde i Skåne och hos mig levde väl fortfarande Klara... Du bor tydligen kvar på Dal. Hoppas det känns bra. Någon gång ibland tycker jag att både du och jag ska skriva åtminstone några rader . En fungerande e-postadress är förresten BeritElisabet@live.se Jag har tappat bort din adress, alla gamla adresser försvann i samband med att jag böt nätleverantör i samband med fiberindragningen.
Att jag klarar mig så pass bra som jag gör beror dels på goda hjälpmedel, dels och framförallt på S:t Eriks Ögonsjukhus, färdtjänst och massa god vilja. Men jag skriver inte mycket, förvängda rader i vågor gör det lite knepigt.
Jag både finns och inte finns på Facebook. Har ett konto, men har hittills ignorerat vänförfrågningar utom från familjemedlemmar. Jag är inte på minsta sätt aktiv där. Men skriver du på bloggen så följer jag!
Vi får fortsätta höras!

http://https://kasperian2.blogspot.com

Skogsfrun på Dal

Torsdag 31 jan 21:29

Rekommenderar att du skriver på annat ställe, kopierar och klistrar in, förargligt när långa haranger försvinner ;-) Jag gör så hos dig, samma fenomen där.
Tack för E-postadress, har sparat den. Skrivit till dig men det var väl en gammal adress då.
Skriver några rader strax så får du min E-postadress

Ja nu får vi försöka hålla kontakt, inte många kvar av de gamla rävarna*. Tycker du ska aktivera ditt Fb-konto vi har ganska kul där också faktiskt! Allt går direkt och man kan hålla koll på mycket som händer och fötter. Inte minst familjen. Ha det så gott nu så hörs vi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Skogsfrun på Dal - Måndag 6 maj 17:30

En kväll i Mars kunde vi inte låta bli att tjuvstarta utelivet trots att det under dagen fallit ett tunt snötäcke. Jo, det var ruggigt kallt så vi blev snart tvugna att dra oss inomhus.     Nu är vi inne i Maj månad och skogsfrun är sittan...

Av Skogsfrun på Dal - Onsdag 27 feb 10:08

    VÅR! Absolut. Första gänget trädgårdsmöbler har kånkats fram och provsuttits i solgasset.
       Det sticker upp saker lite här och där också.
 Annat var det förra året dags datum...men i Mars! ...

Av Skogsfrun på Dal - Onsdag 6 feb 23:39

  Medan snön dalar får vi roa oss bäst vi kan inomhus. Mirre tycker det är för mycke snö och för lite möss. Em sladd får duga.     Matte studerar Putin på Play. Intressant men inte överraskande insyn i maktens boningar. Ludde på soffan är v...

Av Skogsfrun på Dal - Fredag 1 feb 11:42

Opinion live igår:Så upphetsade folk blir när naturen kommer dem nära.Jag hade blivit glad över att den ensamma vargen lyckats ta ett byte och få ett skrovmål.Flytta bytet till skogen hade löst problemet.Eller gett vargen bedövning och flyttat den ti...

Av Skogsfrun på Dal - 5 april 2018 17:36

      Påsken är passé och violerna på G. Bråda tider nu så vi tillåter oss att fuska lite. Rabattrensning, d.v.s. klipp av gammalt dött och flockar av nyanlända flyttfåglar är däremot dagsens sanning. Våren är här vidhåller t.o.m. väderpro...

Hej och välkommen!.....


- till Torpet i det vackra Dalsland.
Om kommentarer läs mer...

Klicka för större bilder!

 

Fråga mig

55 besvarade frågor

 

Översätt

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Oss emellan...

Länkar

 

 

Vädret

Väder Mellerud

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se