Helt naturliga frivolter i torpidyllen

Direktlänk till inlägg 21 februari 2009

Rapport från ett andningshål

Av Skogsfrun på Dal - 21 februari 2009 10:19

Kölden behåller sitt grepp om Torpet, och snötäcket har växt någon dm.

I går kom skidorna på och ett nytt spår är med viss nyttig möda lagt;)

Efter nattens temperatur på -11 ca, så har nu spåret frusit till och bjuder säkert på ett glatt före idag! Glad är annars inte skogsfrun, mer grinig vilket drabbar stackars RR helt oförskyllt.


Dataservicen på bibblan är andningshålet* som förhindrar den totala katastrofen, he he. Hoppas nu att Gurun dyker upp på söndag som sagt med en frisk hårddisk att knapra sig fram på tills Macken gör sitt inträde.

Skogsfrun ska bli bättre på back up och ha en extra hårddisk vid sidan om.


Tack till alla som sänder en tanke via kommentarer till den nödställda;)

Ett speciellt till Makis boaserade* med amfibie glasserade överraskning i postlådan! Så rart snyggt och snällt, tack tack tusen gånger:))


Nu ska jag försöka komma ut i min brevlåda här, men jösses vilket lösenord vill de ha egentligen? Inget tycks duga??


Ha det gott alla och mysig lördag. 
ANNONS
 
Monica

Monica

21 februari 2009 12:12

Önskar frua en mysig lördag och hoppas på återhörande i morgon!

Kramizz

http://violett.bloggagratis.se

 
Cavvetjejernas matte

Cavvetjejernas matte

21 februari 2009 15:50

Håller tummarna för att du får hem din burk ny och fräsch på söndag.
Tur att bibblan finns i närheta!
Kramen

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
SolSkuggan

SolSkuggan

21 februari 2009 18:07

Ja sicket eländes elände.. Läser hos allas vår Medresenärska at du har virus i datorn. Voj voj hoppas nu att nya hårddisken anländer snart och att den vet att behandla dig väl.
Eget skidspår jo jag tackar jag. Jag dristade mig förra vintern att staka ut ett spår till barnbarnen tvillinggrabbar på snart 8 och när jag var färdig så blev det ett varv.. *suck* De gillar inte alls skidor. Hellre snöhögar pulkor och annat skoj.
Ha det nu så gott sköt om sig snart är du banan igen;)

http://solskuggan.blogg.se

 
IKA

IKA

22 februari 2009 08:56

Hoppas verkligen att det ska ordna sig till idag(söndag), det är ju så tyst utan skogsfruas fyndiga närvaro =)

Sköt om sig tösen
Kram

http://mellantidochrum.wordpress.com

 
medresenärskan

medresenärskan

22 februari 2009 09:03

Oj, här var det uppdaterat !!!! Joo, jag saknar frua men vad hjälper det?? Tekniken vill annat. Köp dig ett USB minne om du inte redan har det. Medresenärska har 2. Enkelt och bra ifall man vill ha med sig något man inte har i datorn om man tar den med sig så att säga.

Frua skriver att RR får lida oförskyllt och det är så i den här stôva också när Resenärska haft problem med tekniken. Ändå har vi ju var sin dator och jag kan använda hans om och när det har strulat ... men inget är som det egna. Så är det bara.

Jag väntar spänt på att du kommer tillbaka och antar min utmaning för jag VET att det kan bli riktigt roligt med frua vid rodret, så att säga. Fruas injektioner är fantastiska och man lär sig alltid något.

Ska bli intressant också att höra vad du tycker om "Macen". Kanske passar den dig i ditt skrivande. Resenärska kör glatt vidare med PC:n den tid jag har kvar. Hjärnan i resenärska är enkelriktad så det skulle bli problematiskt.

Väntar att din Guru ger dig tillfälle att komma ut i cybern mot kvällen.
Ha det gott trots det inträffade !!! Kram

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

22 februari 2009 11:06

Vilket besynnerligt läge du befinner dig i, tur att bibban kan ge dig en smärre lindring. Hoppas gurun infinner sig i dag och kortar pinan för dig. Ut i spåret och skida, här är det tö så man nästan kan dö +4*. Snön som kom i gårkväll är nog ett minne blott innan kvällen. Å'du var snäll mot RR som du inte är så gullig emot just nu, gå ut och sparka på sparken i stället.
Kram

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Tessan

Tessan

22 februari 2009 14:59

Trist det däfr med hårddisken tycker jag... Förstår att det innebär att det e lite knöligt just nu med att blogga, men du har tydligen en lösning på det;) Själv har jag vart borta och då man kommer hem efter en resa så är det tusen saker man måste göra, och imorgon ska dotran opereras så då blir det inte heller att blogga gissar jag... Här har vi snöyra idag och -1 grader. Måste nog ut och skotta lite... Kram kram!

http://lantflickan.bloggagratis.se

 
Rut

Rut

22 februari 2009 17:51

Skickar en kär hälsning bort till din ofrivilliga asyl. Jag vet precis hur du känner dig, det behöver inte vara mer än dags bloggstopp förrän marken eller vad det nu är för underlag bränner under mina fötter. Hörde att du tagit fram skidorna igen ja, det kanske hjälper att komma undan de oroliga andarna.
Hoppas datagurun fixar dina hårddiskar i rappet, det här kan inte få fortgå.
Välkomen tillbaka snarast!

http://www.rut.blogg.se

 
margus

margus

22 februari 2009 20:10

Den extra hårddisken blir väl den verkliga räddningen. Önskar lycka till med två olika datasystem vilket undertecknad aldrig skulle orka med. Du får berätta hur det går.

http://margus.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Skogsfrun på Dal - Torsdag 5 april 17:36

      Påsken är passé och violerna på G. Bråda tider nu så vi tillåter oss att fuska lite. Rabattrensning, d.v.s. klipp av gammalt dött och flockar av nyanlända flyttfåglar är däremot dagsens sanning. Våren är här vidhåller t.o.m. väderpro...

Av Skogsfrun på Dal - Måndag 19 mars 19:59

  Nyss när skogsfrun öppnade dörren och släppte ut katten hördes gässens högljudda prat nerifrån ån och Gösjön. Underbart, de är här! Vet de att det är vårdagjämning i morron...nej men de känner säkert av väderomslaget till mildare, ett plötslig ...

Av Skogsfrun på Dal - Onsdag 14 mars 21:02

Stånkat körv har inte skogsfrun gjort idag, men mycket annat.Är det SOLEN som lockar fram energin...Bakat bullar och morotskaka, men först efter en pulsig promenad med Luddegrisen som låg på i selen som värste draghund. Intressanta spår i snön som då...

Av Skogsfrun på Dal - Tisdag 13 mars 16:21

      Bland det första skogsfrun gör på morgonen är att sätta på radion.Ture fasantupp har visst lärt sig att då är käringen äntligen uppe. I morse kom han smygande runt  hörnet vid trappen och bligade storögt uppfordrande mot människan i föns...

Av Skogsfrun på Dal - Onsdag 28 feb 15:26

    En period av iskyla från Sibirien utsätter oss för stora påfrestningar. Trafikolyckor i närmaste omgivningen, är legio. Man håller sig och yarisen vackert hemma och avvaktar ljusare tider, kanske redan på Torsdag. Förråden börjar tryta. V...

Hej och välkommen!.....


- till Torpet i det vackra Dalsland.
Om kommentarer läs mer...

Klicka för större bilder!

 

Fråga mig

54 besvarade frågor

 

Översätt

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Oss emellan...

Länkar

 

 

Vädret

Väder Mellerud

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se